אודות

ביקורת, מבקר. מי ולמה?

אני יודע שיש מלא בלוגים של "פודיס" למיניהם היום. אני גם כמוהם עם הבדלים קטנים.

אני בא מהתעשייה של האירוח והמסעדנות. 15 שנות עבודה החל משטיפת כלים בגיל 16 (לפני הרבה שנים) ועד לברמן, סגן שף ומנהל מסעדה. אני אוטודידקט לחלוטין תוך כדי השקעה מסיבית (הן של כסף והן של זמן) ברכישת וקריאת ספרים, השתלמויות למיניהן במטבחים שונים, ואכילה במסעדות ברחבי העולם תוך כדי כיסוי כל המגוון, מדוכני שוק בתאילנד ועד הביסטרו הכי חם בפאריס כרגע.

העיקרון המנחה : אנונימיות ו  Value for money

אני מאמין בביקורת סמויה סטייל ה"מדריך האדום של מישלין" מכיוון שזאת הדרך הכי טהורה והכי לא מושפעת. לכן החלטתי לא לכתוב בשמי אלא תחת שם בדוי או שם עט (או שם מקלדת) אם תרצו.

אני כותב את הביקורת שלי לא רק בתור שליחות אלא גם ממניע אישי. אני רוצה לאכול טוב ואני רוצה לקבל תמורה בעד מה שאני משלם הן מבחינת האירוח, החוויה ואיכות האוכל כמובן.

דרך צלחה ושיהיה לנו בתיאבון.

המבקר.